622210fb23e2b9ded444d932cb944d5f
776 перегляди
Доставка Єдиного Рахунку
10.04.2020

Фахівці Центру муніципальних систем управління, в рамках Проєкту «Єдиний Рахунок в місті Вінниця» безперервно працюють над удосконаленням своїх сервісів.
Проєкт «Єдиний Рахунок» — це кропітка і вкрай відповідальна робота великої команди людей, яка робить можливим споживачеві отримувати максимально прозору інформацію щодо нарахувань за комунальними послугами, використовуючи сучасні методи та зручні підходи в системі оплати.

Сьогодні «Єдиний Рахунок» щомісячно друкується в кількості більше 160 000 примірників, і щомісяця доставляється мешканцям міста Вінниця.

Також «Єдиний Рахунок» доставляють мешканцям приватного сектору у всі мікрорайони міста. Підрядником по доставці виступає «Укрпошта».

«П`ятничани» ( від вул. Ольги Кобилянської до вул. Пестеля);
«Корея» ( від вул. Лесі Українки до вул. Бестужева);
«Кумбари» ( від вул. Магістратська до вул. Крутий узвіз);
«Центр» ( від вул. Соборна до вул. Пирогова);
«Поділля» ( від вул. Радіона Скалецького до вул. проф. Щульги);
«Слов`янка» ( від вул. Блока до вул. Л. Ратушної);
«Вишенька» (від вул. Хмельницьке шосе до вул. Барське шосе);
«Старе місто» ( від вул. Костя Широцького до вул. Квітки Цисик);
«Царина» ( від вул. Нагірної до вул. Маяковського);
«Вінницькі хутори» ( від вул. Бучма до вул. Покришкіна);
«Тяжилів» ( від вул. Гонти до вул. Чумацька);
«Ближнє Замостя» ( від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Батозька);
«Дальнє Замостя» ( від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Сергія Зулінського);
«Академічний» ( від вул. Вишенька до вул. Академічна).

Однак, останнім часом на адресу нашого підприємства надходить чимало нарікань на якість доставки «Єдиного Рахунку» у домівки приватного сектору.

Ми хочемо покращити якість доставки «Єдиних Рахунків» мешканцям приватного сектора нашого міста. Нам вкрай важливо отримувати достовірну інформацію, тому просимо Вас, наших користувачів, повідомити про випадки не доставки «Єдиного Рахунку» до вашого домогосподарства.

У разі, якщо ви не отримали паперовий варіант «Єдиного Рахунку» про надання житлово-комунальних та інших послуг, в особистому кабінеті сайту Рay.vn.ua в розділі «Єдиний Рахунок» є кнопка «Я не отримав(ла) Єдиний Рахунок у поштову скриньку», на яку натиснувши, Ви повідомляєте нас про не доставлення Вам відправлення, також таке повідомлення ви можете відправити на електронну адресу
support@cmsm.com.ua або повідомити оператору
Call-center за телефоном 0 800-216-612.

Ваше повідомлення допоможе нам покращити доставку «Єдиного Рахунку», а значить підвищити вашу обізнаність щодо комунальних послуг, стати учасниками акційних пропозицій та користувачем різних сервісів, що полегшують вирішення проблем в сучасних умовах.

Cтежте за нами в:
Telegram t.me/pay_vn_ua
та наш чат-бот t.me/pay_vn_ua_bot
Instagram instagram.com/cmsm_llc