2babbd5476d3a86632852b8448f5fbb8
1724 перегляди
На жаль, на сьогодні вимушені констатувати недостатній рівень оплати за комунальні послуги.
28.03.2020

Карантинні заходи суттєво вносять корективи в наше життя. Проєкт «Єдиний Рахунок» переймається та є не байдужим до своїх споживачів, які мають вчасно сплатити за житлові та комунальні послуги. Адже, жодних законів щодо відтермінування платежів на період карантину не приймалось. На жаль, на сьогодні вимушені констатувати недостатній рівень оплати за комунальні послуги. Сплачено за лютий менше 70%! Тобто, кожне третє помешкання не оплатило отримані в лютому місяці комунальні послуги.

Всі учасники Проєкту «Єдиний Рахунок в місті Вінниця» (18 підприємств-постачальників та більше 300 ОСББ) звертають увагу мешканців нашого міста проявити відповідальність, активність і оплатити комунальні послуги за лютий місяць (тепло- та водопостачання, внески ОСББ/"квартирну плату", постачання електроенергії та природного газу, тощо).

Що означає, якщо не буде проводитись достатній рівень оплати?
Комунальні підприємства не зможуть проводити закупівлю енергоносіїв, матеріалів для проведення аварійних та поточних робіт, оплатити заробітну плату працівникам, які в умовах карантину продовжують працювати для забезпечення наявності комунальних послуг, оплатити електроенергію за роботу ліфтів, тощо.

Але ж це все необхідно для усіх нас — для комфортного та безпечного перебування мешканців вдома в режимі карантину і стабільного функціонування міста!

На період карантину самий зручний та безумовно безпечний спосіб оплатити комунальні послуги через інтернет-сервіси Проєкту «Єдиний Рахунок» та банків-партнерів, зокрема:
• Сайт Рay.vn.ua
• Мобільний додаток «Єдиний Рахунок»

Станом на початок березня зареєстровано 84 668 користувачів сервісу Pay.vn.ua
За період запровадженого карантину кількість користувачів сервісу збільшилась:
+ 1543 нових акаунтів на сайті Pay.vn.ua
+ 657 нових користувачів мобільних додатків

Щоб не створювати масове скупчення людей, радимо скористатися способами сплати за послуги онлайн за допомогою сервісного кошика Проєкту «Єдиний Рахунок», що ще й надасть можливість прийняти участь в Акції від Фінансової команії "МПС" (фінансовий оператор онлайн-сервісу) та отримати можливість отримати компенсацію 50% вартості нарахованих комунальних послуг! Наразі за 2020 рік бонусами на оплату комунальних послуг отримали 18 помешкань вінничан на суму понад 14 тис.грн.
Зрозуміло, що є категорія населення, яка не користується мережею Інтернет, але ми впевнені, що небайдуже молодше покоління (діти, онуки), інші родичі чи навіть сусіди не залишаться осторонь і прийдуть на допомогу людям поважного віку, щоб вони не стояли в чергах, і допоможуть впоратися з освоєнням інтернет-можливостей для сплати за спожиті комунальні послуги.

Нагадаємо, що з 19 березня запроваджено додатковий спосіб - оплата комунальних послуг на дому.
Щоб розрахуватись за комірне, не виходячи з дому, можна замовити послугу за безкоштовним телефонним номером 0 800 216 612 (з 9:00 до 17:00 по буднях). В період карантину оплату послуг на дому вже здійснили 47 мешканців міста поважного віку на суму близько 60 тис.грн.

Закликаємо споживачів бути свідомими та сплатити отримані послуги в лютому вчасно! До кінця місяця залишилось 2 дні.

Від рівня Вашої оплати залежить рівень комфорту та безпеки в помешканнях та життєдіяльності міста.