3df4c1e57da89b320d6894d8a73456fe
92 перегляди
У Вінниці вже готуються до нового опалювального сезону
07.06.2018

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» завершило опалювальний сезон 2017-2018 рр. ще 6 квітня. І з того часу теплопостачальне підприємство веде підготовку до нового опалювального періоду. У цей час роботи на підприємстві не зменшується, навпаки – збільшується, повідомляє прес-служба підприємства.

У міжопалювальний період підприємство здійснює перевірку  котелень, центральних теплових пунктів, теплових камер, індивідуальних теплових пунктів, теплових мереж, мереж гарячого водопостачання. 

Затверджується відповідний комплексний план технічних заходів щодо удосконалення технології теплопостачання та підготовки теплового господарства теплопостачального підприємства до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, зокрема, відповідно до комплексного плану цьогоріч буде реконструйовано теплові мережі протяжністю 5,7 км по вулицях: Янгеля, Артинова, Хлібна, А.Первозванного, Привокзальна, Зулінського, Михайличенка.

«Станом на початок червня вже реконструйовано відповідно до плану 0,85 км  теплових мереж по вул. Зулінського, Привокзальна, тривають роботи по вулиці Михайличенка» - говориться у повідомлені.

На підприємстві повідомили, що вже відремонтовано близько 10 котелень, понад 20 центральних теплових пунктів, близько 100 індивідуальних теплових пунктів, проводяться гідравлічні випробування теплових мереж для виявлення та своєчасної ліквідації поривів.

Зокрема, у рамках проекту «Реконструкція системи теплозабезпечення мікрорайону Зулінського – Київська» триває будівництво твердопаливної котельні та реконструкція газової за адресою вул. Зулінського, 9. Роботи планують завершити до початку опалювального сезону.