2dd7af13836fbbe669c288a8f13fd198
13 перегляди
У Вінниці без гарячої води – понад сотня будинків
09.10.2017

Сьогодні, 10 жовтня, вночі стався прорив мережі теплокомуненерго ПАТ «Маяк», внаслідок чого «Вінницяміськтеплоенерго» припинило подачу гарячої води на підприємство, яке обслуговує частину «Вишеньки».

Як повідомили під час брифінгу  «Вінницяміськтеплоенерго», підприємства співпрацюють близько місяця. У вересні був укладений договір про відпуск теплової енергії для ПАТ «Маяк».

За цей час підприємство спожило теплової енергії на 2,8 мільйони гривень ( це місячний борг «Маяка» за спожиту теплоенергію перед«Вінницяміськтеплоенерго), – каже начальниця відділу зв’язків із громадськістю «Вінницяміськтеплоенерго» Юлія Петришина. – Сьогодні вночі сталася аварія на їх мережах і ми припинили подачу гарячого водопостачання відповідно до того моменту, поки вони не ліквідують ці прориви. – У вересні гаряче водопостачання «Маяку» ми подали для 105 будинків.

У прес-службі запевняють, що жодного договору з споживачами ПАТ «Маяк» у «Вінницяміськтеплоенерго» немає, тому всю відповідальність за тепловтрату несе «Маяк».

​Нагадаємо, що у зв’язку із 8,3-мільйонним боргом ПАТ «Маяк» перед «Вінницягаз», останнє підприємство припинило подачу газу на «Маяк».

Зауважимо, що підприємство ПАТ «Маяк» територіально обслуговує західну частину мікрорайону «Вишенька» міста Вінниці, а саме: 140 житлових будинки, 15 бюджетних установ та 48 інших споживачів.

Крім того, у «Вінницяміськтеплоенерго» кажуть, що надалі потужностей на подачу гарячої води для «Маяка» може і не вистачити.