9b54a2d324034c1bda1452f29104f1e2
7 перегляди
Чотири будинки міста залишились без води через борги
08.08.2017

Чотири ОСББ по вул. Гонти відключили від водопостачання. На такі кроки у "Вінницяоблводоканалі" пішли через те, що мешканці висоток заборгували підприємству чималі суми. 

Неодноразово людей повідомляли, що за несплату воду перекриють, але зворотної реакції не було. Тож вчора зранку фахівці водоканалу приїхали, аби виконати те, про що попереджали. Так із самого ранкувід водопостачання відімкнено будинок за адресою вул. Гонти, 19. Як зазаначають у "Вінницяоблводоканал", мешканці заборгували підприємству понад 47 тис. грн . Сума накопочилась за 1.5 роки, а останні 2 місяці жодних оплат не здійснювалось взагалі.

У підприємстві зазначають: воду не буде увімкнено допоки не будуть погашеними борги, але все ж альтернатива є, - якби голови ОСББ подали звернення про реструктиразацію заборгованості, підприємство пішло б на поступки, за умови оплати 30 % від заборгованої суми.

Зазначимо: у Вінниці 9 ОСББ мають великі борги перед водоканалом, 5 з них, після попереджень, чакстину суми сплатили, решті будинків вимкнули воду.