7f7f5af073cf9d40cb6e7d5960393ad5
8 перегляди
Для прибирання вулиць міста закупили 4 багатофункціональних міні-навантажувачі
20.07.2017

Після проведення тендеру місто придбало 4 фінські багатофункціональні міні-навантажувачів AVANT 635 з додатковим навісним обладнанням для прибирання влітку та взимку. Ця техніка може використовуватись не лише для прибирання, а й для копання траншей під електрокабелі, для знімання та укладки бордюрного каменю тощо. Дві машини вже надійшли на підприємство КП «Вінницьке шляхове управління», найближчим часом надійдуть ще дві.

Варто зазначити, що раніше в комунальному підприємстві такої техніки не було, а вона дійсно необхідна. До речі, окрім того, що ці машини виконують багато функцій, вони ще й економні у витраті пального - до 3 літрів дизельного палива на одну мотогодину роботи.

Техніка призначена для всесезонного використання. Взимку нею можна прибирати вузькі проїзди, тротуари, зупинки громадського транспорту, завантажувати зібраний сніг. В теплу пору року машиною можна знімати та укладати бордюрні камені, копати траншеї для прокладання електрокабелів, використовувати її як навантажувач.