0ef3478fbbef7d58b3f9091b9fb24651
0 перегляди
В Україні запрацювала безкоштовна телефонна «гаряча» лінія з питань енергозбереження
17.10.2016

Зателефонувавши за номером 0-800-210-611, можна безкоштовно отримати консультації експертів щодо того, як правильно утеплити свою оселю, як економити енергоресурси, як створити ОСББ, які банки та на яких умовах кредитують енергоефективні заходи.

Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» спільно з Держенергоефективності та Київської міської державної адміністрації створили телефонну «гарячу» лінію з питань енергозбереження.

Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.

Зателефонувавши за номером  0-800-210-611, можна безкоштовно отримати консультації експертів щодо того, як правильно утеплити свою оселю, як економити енергоресурси, як створити ОСББ, які банки та на яких умовах кредитують енергоефективні заходи, як отримати від держави безповоротну фінансову допомогу на утеплення, як правильно обрати теплоізоляційні матеріали та багато іншого.

«Держава надає громадянам не тільки фінансову допомогу при енергомодернізації житла, а й консультативну. Телефонна «гаряча» лінія стане додатковим джерелом цінної інформації. Спілкуючись з експертом, кожен отримає практичну пораду», - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Нагадаємо, що 6 жовтня відновлено дію найбільш популярного серед населення напрямку Урядової програми з енергоефективності – придбання енергоефективних матеріалів та обладнання з частковим відшкодування залучених кредитних коштів. Відсьогодні, державні банки – Ощадбанк та Укргазбанк – знову почали видачу фізичним особам «теплих» кредитів в рамках програми.