2e0669b549394c089ae5935477d1d8dc
1197 перегляди
Місяць незламності України!
24.03.2022

24.02.2022. Дата, яка закарбується в пам'яті кожного українця. Вже цілий місяць наша армія, наш народ веде активну  боротьбу проти підлих загарбників, які зазіхнули на нашу землю та яких тут ніхто не чекав.

З цього дня все змінилось. Змінились ми. Змінився весь  світ.

Ми показали всім, як це бути Українцями, як бути Нацією з великої літери. Ми згуртувались. Всі взяли в руки ту зброю, в якій найкращі. І від тоді кожен з нас працює на своєму фронті.

Дякуємо нашим захисникам, які оберігають нашу землю та небо та бережуть нас щодня.

Дякуємо нашим  волонтерам, які недокладаючи рук збирають, сортують речі, купують ліки та готують їжу для тих, хто дійсно цього потребує.

Дякуємо нашим  комунальним службам за те, що працюють. І наші домівки наповнені теплом, ми маємо світло, воду та всі необхідні комунальні послуги.

Дякуємо  вам, дорогі споживачі, що працюєте, поповнюєте нашу економіку, за те, що незважаючи на ситуацію, продовжуєте сплачувати за комунальні послуги! В цей нелегкий час це дуже важливо!

А ще дякуємо, що допомагаєте нашій армії. Адже наша підтримка зараз їм потрібна як ніколи!

Хочемо нагадати, що підтримати наших захисників ви можете у нас на сайті pay.vn.ua за посиланням  https://bit.ly/3qmapZR абсолютно без комісії.

Наша сила в єдності! Все буде Україна!