F06ace8e4af919ec7550fa56376e7432
2152 перегляди
Всі охочі можуть подати покази лічильників
28.02.2022

Друзі!

Ми намагаємось працювати у звичайному режимі. На щастя, комунальні підприємства продовжують свою роботу, забезпечуючи наші домівки теплом, електрикою та водою. На цей момент ми приймаємо покази лічильників всіх, хто бажає та має можливість це зробити. Адже нарахування – це один із важливих процесів безперебійної роботи комунальних підприємств, а в результаті – безперебійного їх надходження та використання нами з вами.

Наше підприємство в максимально короткі строки організували віддалений колцентр, аби ви могли у звичний вам спосіб подати покази лічильників.

У зв'язку з тим, що лінії нашого віддаленого колцентру перенавантажені, на жаль, не всі можуть одразу додзвонитись. Ми реально оцінюємо ситуацію: можливо навіть не всі зможуть взагалі додзвонитись. Проте просимо з розумінням до цього віднестись та не хвилюватись. Закликаємо вас скористатись одним із кількох можливих альтернативних шляхів подачі лічильників:  особистий кабінет на сайті pay.vn.ua, мобільний застосунок або чат-бот в телеграм t.me/pay_vn_ua_bot.

Сьогодні також було прийнято рішення приймати покази лічильників через приватні повідомлення в Messenger нашої сторінки Фейсбук «Єдиний Рахунок в місті Вінниця» (https://www.facebook.com/pay.vn.ua).

Друзі, просимо вас не хвилюватись. Всі охочі матимуть змогу подати покази лічильників. Адже варіантів це зробити у нас більше, ніж достатньо. Головне – не панікувати!

Бережіть себе та своїх рідним! Ми з вами завжди на зв'язку!