1589a87d66934d745e5a4815864e189a
917 перегляди
"Єдиний Рахунок" за червень вже надруковано!
09.07.2020

Шановні споживачі послуг!
"Єдиний Рахунок" за червень 2020 року  вже надруковано і розпочато доставку в поштові скриньки вінничан!
Першими отримають "Єдиний Рахунок" в електронному вигляді ті, хто має зареєстрований особистий кабінет на  Pay.vn.ua,  де також наявна вся інформація про обсяги споживання послуг, тарифи, постачальників послуг, обсяги нарахування, оплати за попередні періоди, нараховані  пільги та субсидії, стан заборгованості, тощо.
При ознайомленні з "Єдиним Рахунком" за червень просимо Вас звернути увагу на наступне:
*З 01 липня  тариф за доставку газу для клієнтів АТ «Вінницягаз» складає 1,17 грн за м куб. в місяць, в тому числі ПДВ.
*До Проєкту долучилось два нових ОСББ:
«Мальдіви» - просп. Юності,75;
«Зоряне -2» - вул. В. Городецького,2.
Також нагадуємо:

Мешканці приватного сектору, якщо Ви отримали Єдиний Рахунок, в якому міститься інформація щодо нарахувань не за всі комунальні послуги, які надаються Вашому домогосподарству, або Ви отримуєте рахунки за кожну послугу окремо – зверніться до наших фахівців за допомогою каналів взаємодії наведених нижче.
У рахунку вказано повну вартість спожитих послуг без урахування субсидії та пільги. Суми перерахованих виконавцям комунальних послуг житлових субсидій та пільг за червень 2020 року будуть розміщені в Єдиному Рахунку за липень 2020 року.
Єдиний Рахунок містить нарахування послуги з розподілу природного газу за липень 2020 року та суму до сплати станом на 01.08.2020 року.
За повідомленням постачальника послуги, у зв'язку з відокремленням послуги з розподілу природнього газу, ТОВ "Вінницягаз Збут" не володіє інформацією щодо показів лічильників, а проводить нарахування лише в грошовому еквіваленті на обсяги споживання. Однак, Ви можете здійснювати платежі за послуги з постачання та розподілу природного газу за допомогою сервісів Проєкту «Єдиний Рахунок в м. Вінниця»  (сайт Pay.vn.ua та його мобільний додаток). Для мешканців нашого міста Проєктом «Єдиний Рахунок в м. Вінниця» збережена можливість здійснювати платежі за житлово-комунальні послуги через «єдиний платіж».

Наголошуємо Вам про необхідність та важливість оплати рахунків в поточному місяці.
Радимо  скористатися  для оплати комунальних Інтернет - сервісами Проєкту «Єдиний Рахунок» та банків-партнерів, зокрема:
 *Сайт Рay.vn.ua
*Мобільний додаток «Єдиний рахунок».

У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь:
через сайт: https://pay.vn.ua/
за телефоном: (0432) 65-10-00; 0800 216 612
через сторінку в мережі Facebook: https://www.facebook.com/pay.vn.ua/
e-mail: info@cmsm.com.ua